Volt itthon két csirkemell és igazából nem tudtam, hogy mit csináljak belőlük. A megszokott dolgokat nem szerettem volna, mert valami másra vágytam. Először az ananászos csirkére jutott a választásom, de nem volt itthon ananász. :) Így gondolkoztam tovább... ekkor jutott eszembe a barack. Ezt a receptet a mindmegette.hu-tól szedtem. Elég gyorsan készen van és szerintem ízletes is!
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
só
bors
vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
csípős paprika
1 teáskanál currypor
1 evőkanál sűrített paradicsom (elhagyható)
4-5 db barack
Elkészítése:
1. A hagymát kockákra vágjuk, olajon megdinszteljük majd rárakjuk a csíkokra vágott csirkemellet.
2. A csirkemellre rárakjuk a sót, a borsot, a fokhagymát, a curryport, a paradicsomot és puhára sütjük a húst.
3. Belerakjuk a barackokat, majd a levét elpároljuk.
4. Rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá! :)