Ezelőtt én csak teljes nagyságú mivoltában készítettem el őket, de hát ezek merőben sokkal cukibbak mindennél. :)
Adag
25 db
Hozzávalók
- 70 g porcukor
- 200 g liszt
- 60 g darált mandula
- fél teáskanál fahéj
- 140 g vaj
- 1 tojássárga
- fehér csokoládé a bevonáshoz
- eperlekvár a töltéshez
Elkészítése
1. Az összes összetevőt kimérjük egy tálba, majd alapos, gyors mozdulatokkal tésztává gyúrjuk. 1 órára hűtőben pihentetjük, majd 4 mm vastagságúra nyújtjuk és kb 5 cm átmérőjű kiszúróval kiszaggatjuk, 180 fokon 12-14 perc alatt készre sütjük.
2. Ha kihűlt, akkor a lekvárt megmelegítjük, betöltjük az islereket, hűtőbe tesszük. A fehér csokoládét megmelegítjük, majd belemártjuk a kis miniket és díszítjük őket.
Forrás
1. Az összes összetevőt kimérjük egy tálba, majd alapos, gyors mozdulatokkal tésztává gyúrjuk. 1 órára hűtőben pihentetjük, majd 4 mm vastagságúra nyújtjuk és kb 5 cm átmérőjű kiszúróval kiszaggatjuk, 180 fokon 12-14 perc alatt készre sütjük.
2. Ha kihűlt, akkor a lekvárt megmelegítjük, betöltjük az islereket, hűtőbe tesszük. A fehér csokoládét megmelegítjük, majd belemártjuk a kis miniket és díszítjük őket.
Forrás
Jó étvágyat hozzá! :)
- fromJuci -
- fromJuci -