Ez a keksz annyira szuperül finomra sikeredett, hogy egy pillanatig el sem hittem, amikor beleharaptam.
A tészta része puha és a benne lévő nutellának köszönhetően olyan élményt adott számomra, amilyet már régóta éreztem keksznél :D Nem szeretem a száraz kekszeket, főleg nem azokat, amikbe beletörik a fogam. :D Ha valaki egy isteni gyors nasira vágyik, ezt készítse el elsőnek, de tényleg...tutira nem fog csalódni. A mogyoróvajason kívül ez az, ami benne van a TOP1-ben. Imádom!
Majd a mogyoróvajasat is elkészítem egyszer. Nem engedhetem meg nektek, hogy így éljétek le az életeteket, hogy azt nem ismeritek. :D
Adag
15 db
Hozzávalók a tésztához
- 100 g nutella
- 1 tojás
- 100 g liszt
Hozzávalók a töltelékhez
- 80-100 g nutella
- pirított mogyoró
Elkészítése
Kézi habverővel a nutellát elkeverjük a tojással, majd a liszttel, fél órára hűtőbe tesszük. Golyókat formázunk belőle, amit sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatunk. Mindegyik golyó közepébe az ujjunkkal mélyedést nyomunk, megtöltjük nutellával, megszórjuk pirított mogyoróval és 180 fokon alsó-felső programon 10 percig sütjük.