Elkészítettem a szilvás bonbon párját áfonyával. Nem tudok dönteni a kettő közül, mert mindkettő isteni finom! Nálam ez a triumvirátus nagyon ott van: marcipán - aszalt áfonya - csokoládé ... gondolkozom egy ilyen kaliberű pitén is, biztosan az is tökéletes lenne, mint ezek a kis pici desszertek.
Mini cuki tortatál: Biától! :)
Mini cuki tortatál: Biától! :)
Hozzávalók:
marcipán
aszalt áfonya
csokoládé
Elkészítése:
1. A marcipánt porcukrozott deszkán kinyújtjuk és áfonyával megszórjuk (mindenhol), majd feltekerjük mint a kakaós vagy fahéjas csigát, összehengergetjük és nyomkodjuk közben, hogy jobban hozzátapadjon a marcipánhoz a gyümölcs.
2. Az így kapott kis hengert felszeleteljük, majd a szeletekből gömböket formázunk.
3. A gömbiket olvasztott csokiba mártjuk és sütőpapíron dermesztjük.
Jó étvágyat hozzá! :)