Ezt az édességet gyorsan és egyszerűen el tudjuk készíteni. A krém lágysága és az eper harmóniája kiegészítik egymást. Nálunk egyből elfogyott! :)
Adag:
4 pohárnyi
Hozzávalók:
1 tábla fehér csokoládé
12,5 dl kókuszkrém (a bio részlegen találjuk)
10 dkg natúr krémsajt
eperdzsem
eper (én sajnos fagyasztottból csináltam, de így is nagyon finom volt)
12,5 dl kókuszkrém (a bio részlegen találjuk)
10 dkg natúr krémsajt
eperdzsem
eper (én sajnos fagyasztottból csináltam, de így is nagyon finom volt)
Elkészítése:
1. Kicsi lángon vízgőz fölött a csokoládét a kókuszkrémmel összeolvasztjuk.
2. Amint kihűlt, belekeverjük a sajtkrémet és hűtőbe tesszük, hogy az ízek kicsit összeérjenek.
3. Kis poharakba rétegezzük a krémet, a dzsemet és az epret.
Jó étvágyat hozzá!